Hjärtstartare Zoll AED Plus

Home/Hjärtstartare Zoll AED Plus
Hjärtstartare Zoll AED Plus 2017-01-26T08:45:11+00:00

Zoll AED Plus

En hjärtstartare som hjälper dig genom hela livräddningen!

De senaste riktlinjerna från European Resuscitation Council (ERC) som utgavs 2010 är tydliga: framgångsrik defibrillering kräver att HLR (hjärt-lungräddning) av hög kvalitet har getts med lämpligt djup och takt. När det är dags för HLR är ZOLL AED Plus® med Real CPR Help® den bästa hjälpen för att rädda ett liv.

Oavsett om en elchock rekommenderas eller inte så står det i 2010 års riktlinjer att livräddarna ska fokusera på att ge HLR av hög kvalitet. Om en elchock inte behövs är det bara HLR av hög kvalitet som potentiellt kan rädda ett offer. Det beror på att endast god HLR kan återställa hjärtrytmen till vad som krävs för att en elchock ska fungera. Även när en hjärtstartare säger ”Chock rekommenderas,” bör högkvalitativ HLR påbörjas omedelbart efter att elchocken har getts. Efter elchocken kämpar hjärtat för att få blod i sitt försök att få ordning på och återställa sin naturliga rytm. Genom att flytta blod genom hjärtat och tillbaka in i hjärtmuskulaturen ger HLR ytterst viktig hjälp till det kämpande hjärtat. Utan denna hjälp kan det hända att enbart en elchock visar sig vara ineffektiv och att den drabbade inte går att återuppliva.

Zoll AED Plus uppfyller alla krav

ZOLL AED Plus är den enda hjärtstartaren som hjälper dig att helt följa riktlinjerna från ERC 2010, eftersom den är den enda hjärtstartare som talar om för dig när kompressionerna är 5 till 6 centimeter djupa. ZOLL AED Plus har uppdaterat sin Real CPR Help-teknik så att den uppfyller den nya riktlinjerna för kompressionsdjup under HLR, med en ökning från 4 till 5 centimeters djup till 5 till 6 centimeters djup. För att vara säker på att din HLR uppfyller 2010 års riktlinjer måste du veta när dina bröstkompressioner är 5 till 6 centimeter djupa. Det är bara ZOLL AED Plus som kan garantera att så sker.

Så här fungerar det:

  • CPR-D-padz®-elektroden känner av och rapporterar rörelsen från bröstkompressionerna till ZOLL AED Plus
  • Ljud- och textmeddelanden visar kvaliteten på kompressionerna
  • Kompressionsdjupmätaren gör att du kan se hur djup varje kompression är i realtid
  • Den adaptiva metronomen känner av kompressionstakten och vägleder dig till minst 100 kompressioner per minut
Beställ ZOLL AED Plus