Tjänster

Home/Tjänster
Tjänster 2017-01-26T08:45:03+00:00

Vi på Svensk Brand- och Sjukvårdsutbildning kan erbjuda alla företag och evenemang en komplett säkerhetslösning, stora som små. Med vår kompetens, erfarenhet och våra produkter kan besökare och arrangörer känna sig lite säkrare. För att läsa mer om respektive tjänst vi kan erbjuda Er, vänligen välj till höger.

Låt oss sköta ditt brandskydd

Vi har mångårig erfarenhet inom brand och räddning och kan vi ge Er en ärlig och konkret lösning på Ert brandskydd. Vi har utöver det i vår produktkatalog ett brett sortiment på brandskydd som hjälper dig förebygga brand och som kan vara direkt avgörande vid en eventuell brand.

Hyra brandsläckare

Är du ansvarig för ett evenemang bör du förebygga olyckor och brand och självklart se till att man har ordentlig utrustning på plats. Vi kan lösa alla Era frågor och funderingar. Oavsett hur stort eller litet Ert evenemang är så har vi lösningen. Hos oss kan Ni hyra brandsläckare och annat brandskydd.

Hyr oss som sjukvårdare

Hos oss kan ni hyra sjukvårdare med stor erfarenhet inom organisation, struktur, förebyggande arbete, sjukvård och räddning. Vi kan ge Er som arrangör en trygghet i det arrangemang som Ni vill använda oss till.

Hyr Hjärtstartare

Driver Du en verksamhet som inte är igång året runt, utan under en viss tid, och därmed endast har behov av en hjärtstartare under kortare tid? När Ni vill hyra hjärtstartare hos oss så hjälper vi Er med support och underhåll. Vi ser till att elektroder och batteri byts i tid och alltid är fullt fungerande. Supportavtal ingår.

Leasa Hjärtstartare

Vi kan erbjuda skräddarsydda leasingavtal till dig för vår Powerheart G3 Plus. Tillsammans med dig ger vi råd och rekommendationer utifrån Era behov och önskemål. Kontakta oss om Ni vill leasa Hjärtstartare!

Service av Hjärtstartare

Det viktigt att känna sig trygg med sin hjärtstartare i alla lägen. När olyckan är framme så måste och ska den fungera. Vi ser till att de gör det. Kontakta oss för mer information kring service av Hjärtstartare.