Hjärtstartare Powerheart G3 Plus

Home/Hjärtstartare Powerheart G3 Plus
Hjärtstartare Powerheart G3 Plus 2017-01-26T08:45:04+00:00

Powerheart G3 Plus

Powerheart G3 Plus vägleder dig genom hela räddningsinsatsen!

I det kaos som uppstår vid ett plötsligt hjärtstopp blir de som saknar erfarenhet rädda. Vet de vad de ska göra? Det är ett liv som står på spel!

Cardiac Science har försett Powerheart G3 Plus med RescueCoach™-röstmeddelanden som instruerar användaren steg för steg.

 • När användaren applicerar defibrilleringselektroderna analyserar G3 Plus hjärtrytmen och ”vet” när den ska avge (eller inte avge) defibrilleringsstöten.
 • Efter defibrilleringen uppmanar enheten användaren att ge hjärt-lungräddning med hjälp av en inbyggd metronom som anger rätt takt för bröstkompressionerna.

Under en simulerad livräddningssituation på University of Pennsylvania hjälpte Powerheart AED G3 Plus helt oerfarna vuxna personer att ge HLR med nästan samma kvalitet som om de varit utbildad räddningspersonal.

Fem anledningar att välja en Powerheart G3 Plus för offentliga platser

 1. Effektiviteten hos Rescue Ready® ger Powerheart G3 Plus en särställning
  Cardiac Science patenterade Rescue Ready-teknik skiljer ut Powerheart G3 Plus från konkurrenterna.- Varje dag testar Powerheart G3 Plus alla de viktigaste kompo- nenterna (batteriet, maskinvaran, programvaran och defibrilleringselektroderna) för att säkerställa att de alltid fungerar.
  – Varje vecka laddas högspänningselektroniken i AED-enheten upp delvis.
  – Varje månad laddas högspänningselektroniken i AED-enheten upp helt. Om något inte är som det ska byter Rescue Ready-statusindikatorn på AED-enhetens handtag färg från grönt till rött och en ljudsignal avges som talar om för användaren att enheten behöver service. Kort sagt är Powerheart AED alltid redo att rädda liv om en akut situation skulle uppstå.
 2. RescueCoachTM vägleder dig genom hela räddningsinsatsen
  Omfattande röstmeddelanden guidar dig genom en mycket stressande situation. Här följer några av meddelandena.
  + Håll dig lugn. Följ dessa röstinstruktioner. Kontrollera att ambulans larmas nu!
  + Blotta patientens bröstkorg. Avlägsna eller klipp bort om nödvändigt.
  + Riv upp elektrodpaketet längs prickad linje och ta ut elektroderna.
  + Vidrör inte patienten, hjärtrytmen analyseras. Vänta.
  + Förbereder defibrillering. Vidrör inte patienten.
  + Defibrillerar om 3, 2, 1 – defibrillering utförd. Nu kan patienten vidröras utan risk.
  + Luta dig över patienten med raka armbågar.Tryck snabbt ned patientens bröstkorg en tredjedel och släpp sedan upp.
  + Börja hjärt-lungräddning. Tryck. Tryck. Tryck. Tryck…
 3. Praktisk textskärm
  Texten visas parallellt med röstmeddelandena. Detta är särskilt användbart för personer med nedsatt hörsel och i bullriga miljöer, och dessutom visar skärmen viktig information för den professionella räddningspersonalen när den anländer till platsen.
 4. Eskalerande varierande energi
  Powerheart G3 Plus fastställer den elektriska impedansen (nivån av motstånd) hos varje patient och anpassar den energinivå som avges. Om det behövs flera stötar eskalerar vår egenutvecklade bifasiska STAR®-programvara energimängden så att behandlingen ges vid en lämplig, högre nivå.
 5. En av branschens längsta garantier
  Varje AED täcks av sju års garanti – bland de längsta i branschen. Vi ger också fyra års fullständig ersättningsgaranti för det Intellisense®-litiumbatteri (artikel 9146) som används i defibrillatorerna AED G3 och G3 Plus.
Beställ Powerheart G3 Plus