Hjärtstartare PHILIPS HS1

Home/Hjärtstartare PHILIPS HS1
Hjärtstartare PHILIPS HS1 2017-01-26T08:45:13+00:00

PHILIPS HeartStart HS1

Nu kan alla hjälpa till att rädda liv

Plötsligt hjärtstopp kan drabba alla, oavsett ålder, när som helst – ofta utan någon som helst förvarning. Det kan vara arbetskamrater, besökare, affärskontakter, vänner eller inom familjen, alla med många år kvar att leva.

Genom att ha en förstahjälpen defibrillator inom räckhåll som alla kan använda ökar man väsentligt den drabbades chans att överleva. Med en PHILIPS HS1 defibrillator kan alla rädda liv efter bara någon timmes utbildning.

PHILIPS HS1 defibrillator är en prisvärd förstahjälpen defibrillator avsedd för lekmän och för placering på platser där det kan ta mer än 5 minuter tills ambulansen har anlänt. Den är till exempel lämplig på kontors- och industribyggnader, köpcentrum, flygplatser, flygplan, tåg och tågstationer, hotell, idrottsarenor, färjor, tandläkare etc.

PHILIPS HS1 är säker, effektiv och snabb

PHILIPS HS1 är byggd med beprövad Philipsteknologi för analys av hjärtrytm (SMART Analys) och energileverans (SMART Bifasisk) Liksom alla HeartStart-defibrillatorer kan den användas till behandling av spädbarn, barn och vuxna.

2005 års riktlinjer från ILCOR, AHA och ERC betonar nödvändigheten av att reducera tiden mellan bröstkompressioner och defibrillering. Med Laerdals patenterade Quick Shock är HeartStart-defibrillatorerna snabbast i sin klass i att avge defibrillering efter HLR.

Alltid redo och nästan underhållsfri

  • HeartStart HS1 drivs av ett batteri med 4-års stand-by tid.
  • Dagliga självtester kontrollerar elektroder, batteri och elektroniska komponenter.
  • Grön lampa visar att PHILIPS HS1 är redo att användas.
  • En varningssignal börjar pipa om batteri eller elektroder måste bytas eller om apparaten kräver någon annan service.
Beställ PHILIPS HS1