Partners

Home/Partners
Partners 2017-01-26T08:45:10+00:00

Svensk Brand- och Sjukvårdsutbildningar AB är återförsäljare av marknadens mest sålda och väletablerade märken inom hjärtstartare, brandskydd och Första Hjälpen-utrustning. Vi är återförsäljare av ViTris hela sortiment av bl a hjärtstartaren Powerheart G3 Plus, förbandsmaterial, andningshjälp och träningsutrustning. Vi är också återförsäljare av produkter från Zoll och deras hjärtstartare AED Plus. Vi säljer även två pålitliga hjärtstartare från Philips, HeartStart HS1 och HeartStart FRx.

Första Hjälpen-utrustning

Vi har ett brett sortiment av Första Hjälpen-utrustning och enbart kvalitetsprodukter inom Första Förband, brännskadeförband och ögonskölj tack vare vårt samarbete med ViTri. Vi är återförsäljare av kvalitetsmärken som Burnaid, Snögg, ViTri, AKLA, Ambu AlphraMedic, Waterjel och Burnfree, för att nämna några få!

Brandskydd

Vi samarbetar med Presto inom området brandskydd. Vi är återförsäljare av deras brandvarnarebrandfiltar, brandsläckare och annan brandskydd som hjälper dig att förebygga eller förhindra bränder.

Vår produktkatalog

Vi erbjuder noga utvalda produkter inom Hjärt-lungräddning, Första hjälpen-utrustning och akutsjukvård som enkelt och smidigt kan beställas direkt i vår webbshop. Du kan även ladda ner vår produktkatalog.

[länk kommer snart] Vill du veta mer kring våra hjärtstartare eller är intresserad av att hyra hjärtstartare kan du ladda ner vår broschyr här. [ny produktkatalog på väg!]

Aivia AKLA Alphra Medic Ambu Ansell

 

BSN Medical Burnaid BurnFree Cardiac Science Celox

 

Dahl Medical Laerdal PHILIPS Plum Presto

 

SAM Medical Scando Sixcase Snögg SWAT-T

 

Tactical Medical Solutions Waterjel ViTri Medical Zoll