Hur kan vi hjälpa er som företag?

Home/Hur kan vi hjälpa er som företag?
Hur kan vi hjälpa er som företag? 2017-01-26T08:45:03+00:00

SBSU kan erbjuda alla typer av företag en unik helhetslösning när det kommer till förebyggande arbete, brand och sjukvård. Vi finns som stabil och långsiktig partner från början till slut.

Vi har vår bakgrund inom räddningstjänst och vi är vana att arbeta förebyggande och vi kan till exempel hjälpa till med Ert SBA (Systematiskt BrandskyddsArbete), utformning av Ert brandskydd samt vara med och ta fram ett utbildningsupplägg som passar just Ert företag. Då det är vi som håller i utbildning anpassar vi den efter just Era behov och Er riskbild.

Vi är aktiva inom både brand och sjukvård och kan därtill plocka fram en hjärtstartare som passar Ert företag, vi säljer alla marknadens ledande märken inom AED/Hjärtstartare. Vi utformar utbildningar baserade på den hjärtstartare ni väljer att köpa in, och vi utbildar i Era lokaler och bygger upp scenarion utifrån Er arbetsplats.

Men vi arbetar inte enbart med produkter och utbildningar, vi anser att den sista biten är minst lika viktig – service. Vi finns där för Er och hjälper till att serva allt inom brand och AED/sjukvård.

Vill Ni veta mer om oss, våra tjänster eller få en offert är du varmt välkommen att höra av Er. Fyll i formuläret nedan som kontaktar vi Er!

Kontakta oss angående våra helhetslösningar