Brandskydd

Home/Brandskydd
Brandskydd 2017-01-26T08:45:15+00:00

Vi är här för att serva dig

Med över 30 års gemensam erfarenhet inom brand och räddning kan vi ge dig en ärlig och konkret lösning på Ert brandskydd. Vi har jobbat med brandskydd i många år och vi har i vår produktkatalog ett brett sortiment på brandskydd som hjälper dig förebygga brand och som kan vara direkt avgörande vid en eventuell brand. Vi utbildar inom brandskydd såväl som ger konsultation till Ert företag eller Ditt privathem.

Vi har även inom vårt företag möjlighet att hjälpa dig serva Ditt brandskydd eller Ert Automatlarm. Vi samarbetar med Presto och kan snabbt och smidigt serva allt i från brandsläckare till räddningsstegar. Vi utför kontroll av Automatlarm enligt upprättat avtal. Vi kan dessutom erbjuda er snabba lösningar vid skarpa händelser då brandskydd måste bytas ut.

Varför välja oss

Vår vision är att alla ska ha ett väl fungerat och pålitligt brandskydd i sitt hem, eller på sitt företag, förening eller organisation. Det förebyggande arbetet i en kommun är oerhört viktigt då man enkelt med hjälp av brandskyddsutbildning och pålitliga produkter kan förebygga och förhindra en brand.
Vår kunskap baseras inom utryckningstjänst under många år där vi själva har använt det mesta inom de brandredskap som finns på marknaden. Vi har även genomgått utbildningar inom räddningstjänst och vi har en stor kunskap i hur man hanterar brandskydd och brandredskap.
Med över 30 års gemensam erfarenhet inom utryckningstjänst kan vi erbjuda en unik erfarenhet inom brandskydd och utbildning.
Heta Arbeten

Heta Arbeten

Heta Arbeten är arbeten som utförs med verktyg som alstrar värme eller avger gnistor. För att få utföra Heta Arbeten måste du ha skaffat dig behörighet och även vara kunnig om de stora brandrisker som Heta Arbeten medför. Svensk Brand- och Sjukvårdsutbildning AB erbjuder kurser i Heta Arbeten.

Vi som arrangör är godkänd av Brandskyddsföreningen Sverige och vi har instruktörer med den kompetensnivå som Utbildningskommittén för Heta Arbeten ställer krav på. Vi har mångårig praktiskt erfarenhet inom räddningstjänsten.

Brandskyddsservice

Brandskyddsservice

Vi utför alla typer av brandskyddsservice. Vi kan serva Era brandsläckare och övrig brandskyddsredskap. Vi har även möjlighet att upprätta ett avtal för kontroll av Automatlarm på Ert företag.

Brandskyddskonsultation

Brandskyddskonsultation

Vi kan erbjuder föreningar och privatpersoner brandskyddskonsultation för endast 500:- inklusive moms. För företag gäller offert. Vid en brandskyddskonsultation går vi tillsammans igenom med dig hur Ert brandskydd ser ut och om något måste förbättras. Inget köptvång finns vid konsultation.

Vi kan även utforma brandskyddsutbildning och utrymningsövningar baserat på Era behov och önskemål.