SBSU ställer ut på Hälsomässan i Eksjö

Home/SBSU/SBSU ställer ut på Hälsomässan i Eksjö

SBSU ställer ut på Hälsomässan i Eksjö

För tredje året i rad arrangeras Hälsomässan i Eksjö där arrangörer är Elevhälsan och Folkhälsorådet i Eksjö kommun. Hälsomässans syfte är bland annat att ge information, inspiration och ge tips på aktiviteter som leder till välmående och en god hälsa. På mässan kan man ta del av utställningar och smakprov på fritidsaktiviteter.

Svensk Brand- och Sjukvårdsutbildning bedriver sin verksamhet inom området och ställer självklart ut och delar ut både information kring hjärtstartare, hjärtsjukdomar, våra utbildningar och varför vi arbetar med det vi gör – försöker hjärtsäkra Sverige. Vi kommer även att visa upp en hjärtstartare och visa hur de fungerar.

Kom gärna förbi vårt bord och ställ frågor om allt inom brand och sjukvård!

Hälsomässan hålls onsdagen den 22 oktober mellan klockan 16 och klockan 18. Platsen är Olsbergs Arena.

By | 2017-06-18T17:19:37+00:00 21 oktober, 2014|Categories: SBSU|Tags: , |0 Comments