Hjärtsäkerheten under VM i Brasilien

Home/Räddning, Sjukvård/Hjärtsäkerheten under VM i Brasilien

Hjärtsäkerheten under VM i Brasilien

Hur hjärtsäker är VM i Brasilien egentligen? Det är alltid intressant för oss som jobbar i branschen att titta närmare på säkerheten kring större evenemang. Världsmästerskapen i fotboll får väl anses som en av de större evenemangen i världen. Så vilken säkerhet och vilka produkter har man i detta världsmästerskap?

Redan i första matchen såg vi att man har valt att använda StatPacks som sina sjukvårdsväskor, ett mycket bra val enligt oss! Vi är en av de få i Sverige som är återförsäljare av just dessa sjukvårdsväskor som är otroligt populära på andra sidan atlanten. De är smidiga, tåliga och pålitliga för alla slags situationer och händelser. Kika närmare på de väskor från StatPacks som vi säljer i vår butik.

Som hjärtstartare har man valt ett märke som både landsting och räddningstjänst i Sverige använder, Zoll AED Plus. Här kan du läsa mer om denna hjärtstartare.

By | 2017-06-18T17:19:37+00:00 24 juni, 2014|Categories: Räddning, Sjukvård|Tags: , , |0 Comments